Historical perspective of economic development of Kazachstan - Raneta, Leonid, 1982-
Vývoj Kazachstanu po r. 1917. Masívna industrializácia počas medzivojnového obdobia vďaka päťročniciam, predovšetkým v ťažbe nerastného bohatstva. Nezávislosť Kazachstanu od ZSSR r. 1991 a prechod na trhové hospodárstvo. Vývoj makroekonomických ukazovateľov v Kazachstane.