The concept of greenn growth – a new approach to definition of social development - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Dlhodobo udržateľný rozvoj a koncept zeleného rastu zahŕňa veľký počet výziev a problémov súčasného veku. Podpora hospodárskeho rastu a rozvoja berie do úvahy faktor životného prostredia a života v spoločnosti.