Nová regulácia a systémovo-významné finančné inštitúcie v Európskej únii - Jamborová, Erika Mária
Systémovo významné finančné inštitúcie a finančný systém. Riziko a jeho riadenie u systémovo významnej finančnej inštitúcie. Systémové riziko. Finančná a hospodárska kríza a jej dosahy na reguláciu systémovo významných bánk. Pokrízová regulácia a finančný dohľad nad globálnymi systémovo významnými finančnými inštitúciami v EÚ.