Urban Retail Market in Bratislava (Slovakia): Consumers Perception and Classification of Shopping Centres - Križan, František
Identifikácia obchodných centier v Bratislave, ich územná diverzifikácia, a klasifikácia z pohľadu zákazníkov. Rozhodujúce faktory: marketingový mix, poloha a prístupnosť (GIS), bohaté maloobchodné prostredie.