K problematike poisťovníctva a poistenia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Poistenie medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík a ich význam z hľadiska diverzifikácie prípadov podľa toho či ide o export, reexport alebo import a množstva ďalších aspektov.