Fiškálna konsolidácia a jej kompozícia - Jankech, Jozef
Analýza dôležitosti kompozície fiškálnej konsolidácie v kontexte dosiahnutia jej úspechu. Dáta z rozsiahlych fiškálnych konsolidácií, ktoré podstúpili krajiny OECD od roku 1985 po rok 2010.