<The> Application of fairness in personal income tax in the Slovak Republic - Kočkovičová, Jana, 1989-
Analýza spravodlivosti a solidarity daňového systému v Slovenskej republike so zameraním na daň z príjmov fyzických osôb. Porovnanie daňových systémov v reformných rokoch 1993 a 2004 a súčasným daňovým systémom v Slovenskej republike.