Zahraničnoobchodná spolupráca SR s Ruskom v súvislosti s konfliktom na Ukrajine - Drieniková, Kristína, 1982-
Hlavné trendy vo vývoji zahraničného obchodu SR z pohľadu tovarovej i teritoriálnej štruktúry. Význam Ruska ako tretieho najväčšieho obchodného partnera SR a významný trh z pohľadu vývozu produkcie automobilového priemyslu. Možný vplyv sankčnej politiky EÚ na zahraničný obchod SR s Ruskom.