Spôsoby a trendy zdaňovania príjmov v krajinách OECD - Zubaľová, Alena, 1959-
Existujúce trendy zdaňovania v období medzi rokmi 2000 až 2012 so špecifickým zameraním sa na pokrízový vývoj. Sledovanie vývoja daňového zaťaženia, zdanenia práce a kapitálu. Porovnanie údajov a vývoj jednotlivých daňových príjmov v členských krajinách (OECD-34, EÚ-28).