Zahraničná zadlženosť SR v období dlhovej krízy v eurozóne - Fifek, Edmund
Hrubá zahraničná zadlženosť Slovenskej republiky podľa jej nositeľov. Podiel podnikovej sféry na zahraničnej zadlženosti. Hrubý zahraničný dlh vlády SR a Národnej banky Slovenska (oficiálny zahraničný dlh). Hrubý dlh verejnej správy v členení na domáci a zahraničný. Hrubý zahraničný dlh podnikovej sféry. Hrubý zahraničný dlh (zahraničné pasíva) komerčných bánk.