[Riadenie rizík v medzinárodnom obchode: Manažment hodnoty a rizika v globálnom podnikateľskom prostredí] - Steinhauser, Dušan, 1988-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu. Učebnica komplexne a prehľadne analyzuje problematiku riadenia rizík z pohľadu firmy podnikajúcej v oblasti medzinárodného obchodu.