Analýza vybraných aspektov podnikového a vysokoškolského vzdelávania - Čonková, Monika, 1976-
Analýza súčasného stavu vysokoškolského vzdelávania. Podpora vzdelávania prostredníctvom informačno-komunikačných technológií. Vnímanie e-learningového a klasického vzdelávania zamestnancami a študentmi vysokých škôl.