[Zahraničnoobchodná politika EÚ v meniacich sa podmienkach globálneho hospodárskeho prostredia] - Jamborová, Erika Mária
Recenzia na monografiu Zahraničnoobchodná politika EÚ v meniacich sa podmienkach globálneho hospodárskeho prostredia autoriek Kristíny Drienikovej a Ľubice Zubaľovej. Monografia sa zameriava na výzvy meniaceho sa globálneho hospodárskeho prostredia v kontexte potreby nárastu konkurencieschopnosti EÚ i jej členských štátov v oblasti externých hospodárskych vzťahov voči tretím štátom.