[Najnovšie tendencie vývoja medzinárodných dimenzií Corporate Identity] - Jamborová, Erika Mária
Recenzia na monografiu autoriek Otílie Zorkóciovej a Lenky Šimorovej. Monografia predstavuje ucelené dielo rozoberajúce problematiku súvisiacu s fenoménom Corporate Identity v aplikácii na vhodne zvolený sektor automobilového priemyslu v SR ako členskej krajiny EÚ.