Návrh postupu finančnej analýzy pre vybraný podnik – príklad - Moravčíková, Elena, 1967-
Informačná základňa pre uskutočnenie analýzy finančnej situácie v konkrétnom podniku. Súvaha, výkaz ziskov a strát a interné informácie z vnútropodnikového prostredia.