Kultúrne špecifiká a podnikateľská etiketa v Izraeli a Turecku - Ďuranová, Lucia
Identifikácia kultúrnych špecifík Izraela a Turecka prostredníctvom Hofstedeho kultúrnych dimenzií. Príspevok sa zameriava na osobitosti dominujúce v štýle riadenia a podnikateľskej etikete v týchto krajinách.