Výsledky Konferencie o európskej ekonomickej integrácii Viedeň 24.11.2014 – 25.11.2014- Conference on European economic integration (CEEI) „Výzva k znovunastoleniu rovnováhy v Európe – Perspektívy pre Strednú, Východnú a Južnú Európu“ - „The rebalancing challenge in Europe – Perspectives for Central, Eastern and Souteastern Europe (CESEE)“ - Jamborová, Erika Mária
Informácie o konferencii o európskej ekonomickej integrácii, ktorá sa konala vo Viedni v termíne 24.- 25.11.2014.