Kalkulácie v účtovníctve a v riadení - Škorecová, Emília
Kalkulačné členenie nákladov. Vlastnostii klasických kalkulácií. Kalkulácia variabilných (neúplných) nákladov. Podmienky uplatňovania controllingu, moderných informačných systémov a technológií a možnosť použitia kalkulácii v riadení.