Kritériá hodnotenia výkonnosti spoločných podnikov s účasťou slovenských subjektov - Hlušková, Tatiana, 1987-
Kritériá hodnotenia výkonnosti spoločných podnikov. Výskum medzinárodných spoločných podnikov s účasťou slovenských subjektov. Dôležitosť rôznych výkonnostných kritérií pre partnerov v spoločných podnikoch. Spokojnosť s úrovňou výkonnosti spoločných podnikov podľa jednotlivých kritérií. Spokojnosť s celkovou výkonnosťou spoločného podniku.