Zmeny predpísaného poistného vo vybraných krajinách z pohľadu vplyvu krízy - Andrejkovič, Marek
Analýza oblasti výberu predpísaného poistného v rámci zvolených krajín a prostredníctvom ich pomeru voči domácemu produktu.