Analýza operačného rizika v životnom poistení s využitím umelých neurónových sietí - Verner, Robert, 1986-
Poistné odvetvie ako súčasť finančného sektora. Operačné riziko v životnom poistení, jeho prejavy a dopady pre poisťovne. Analýza zmlúv vo vybranej slovenskej životnej poisťovni.