Využitie predikčných modelov Taffler a Springate v podnikoch automobilového priemyslu - Feranecová, Adela, 1986-
Posúdenie finančného zdravia podnikov automobilového priemyslu na základe predikčných modelov. Z modelov na predikciu bankrotu bol použitý Springate model a Tafflerov model za sledované obdobie 2010 - 2012.