Možnosti uplatnenia Business intelligence v rozhodovaní v podmienkach malých a stredných podnikov - Bruothová, Michaela, 1979-
Špecifiká sektoru malých a stredných podnikov vo vzťahu k využívaniu nástrojov Business Intelligence v procese rozhodovania. Efektívne využívanie informácií v rozhodovacom procese, ktoré priamo vplývajú na výsledky podnikov a predstavujú jednu z významných konkurenčných výhod.