Rozvoj IKT v podmienkach Slovenskej republiky - Hudák, Matej, 1984-
Rozvoj a používanie informačných a komunikačných technológií u jednotlivcov, ale aj v podnikoch. Nástroje zvyšovania konkurencieschopnosti podnikov sa stávajú jedným z faktorov vplývajúcich na budovanie znalostného podniku.