Udržateľnosť a jej miesto v medzinárodnej environmentálnej politike - Škorvagová, Simona
Príspevok posudzuje význam udržateľnosti pre environmentálne politiky na globálnej a regionálnej úrovni ako možného prístupu k zmene súčasných modelov spotreby a výroby. Míľniky globálneho environmentálneho riadenia. Európska politika a trvalo udržateľný rozvoj. Stratégia trvalo udržateľného rozvoja EÚ. Environmentálny akčný program.