Celulárne automaty - Poláček, Marian
Čo sú celulárne automaty. Druhy celulárnych automatov. Jednodimenziálny automat, von Neumannov celulárny automat, hra života, Coddov celulárny automat, celulárny automat CoDi, Langtonove slučky. Hra života podrobnejšie.