New trends in communication with the segment of seniors - Krescanková, Michaela
Porovnanie využitia moderných technológií medzi dôchodcami v USA a v Európe. Motivácia byť online u seniorov. Moderné technológie u seniorov na Slovensku. Sortiment online nákupov. Pre a proti (bariéry) využívaniu ICT seniormi.