Aktuálne trendy v oblasti ERP systémov - Škvarčeková, Oľga
Význam ERP systémov pre podporu moderných foriem riadenia organizácií. ERP a big data. Postmoderné ERP systémy. Celosvetové tržby 5 lídrov ERP trhu v roku 2013. Mobilné ERP. Ponuka služieb cez cloud.