Úroky z úverov od spriaznených osôb budú daňovo uznateľné iba v limitovanej výške - Seneši, Norbert
Pravidlá nízkej kapitalizácie od roku 2015. Závislá osoba na účely pravidiel nízkej kapitalizácie. Rozhodujúci ukazovateľ na účely pravidiel nízkej kapitalizácie od r. 2015. Na koho sa budú vzťahovať pravidlá nízkej kapitalizácie. Úvery a pôžičky, na ktoré sa pravidlá nízkej kapitalizácie nevzťahujú. Pravidlá nízkej kapitalizácie na Slovensku v minulosti.