Differences in performance of domestic and foreign-owned companies - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza existencie štatistiky významných rozdielov vo výkonnosti podnikov v domácom a zahraničnom vlastníctve v podmienkach Slovenskej republiky.