Prediction of industrial production in selected CEE countries - Pančík, Ladislav, 1989-
ESI (Economic Sentiment Indicator) a miera významnosti ukazovateľa pre vývoj objemu priemyselnej produkcie (IP) v SVE. Výskum na základe štandardného autoregresného modelu rozšírený váhou rastu v ostatných krajinách SVE.