Potential of industrial parks in eastern Slovakia - Košice region part I (Gelnica, Jaklovce, Kojšov, Švedlár, SNV Podskalka, Rožňava - Strajňák, Sergej
Priame zahraničné investície v priemyselných parkoch na východnom Slovensku. Priemyselná politika EÚ. Výhody a obmedzenia priemyselných zariadení. Vývoj priemyselných parkov.