External environment as important determinant of business strategy - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Vplyv externého prostredia na interné prostredie spoločnosti. Prístupy k analýze externého prostredia, prevažne makroekonomického. Analýza prostredí: ekonomické, sociálne, technické, demografické, právne a politické, ekologické.