Model riadenia zmeny Johna Kottera vo fáze implementácie verejnej politiky: prípadová štúdia obce Babín - Jacko, Tomáš, 1987-
Prípadová štúdia implementácie zmien v konkrétnej obci na Slovensku. Cyklus a hlavné kroky pri tvorbe zmien vo verejnej politike. Efektívne využitie prostriedkov tak, aby sa zmena stala súčasťou kultúry v organizácii.