Náklady na úverovú linku - Jánošová, Veronika, 1953-
Banka pri poskytnutí úveru niekedy vyžaduje, aby podnik udržiaval na svojom bežnom účte minimálny stav peňažných prostriedkov v určitej výške úverovej linky. Táto blokácia ovplyvní prepočet nákladov úverovej linky.