Metódy transferového oceňovania - Seneši, Norbert
Úprava základu dane zahraničných závislých osôb. Metódy transferového oceňovania, ktoré vychádzajú z porovnávania ceny. Metóda nezávislej trhovej ceny. Metóda následného predaja pri transferovom oceňovaní. Metóda zvýšených nákladov. Metódy transferového oceňovania, ktoré vychádzajú z porovnávania zisku. Praktické príklady. .