Transferové ceny - Seneši, Norbert
Transferové ceny. Úprava základu dane zahraničných závislých osôb. Metódy transferového oceňovania. Dokumentácia o použitej metóde transferového oceňovania. Odsúhlasenie metódy transferového oceňovania.