Transakcie medzi závislými osobami - Seneši, Norbert
Závislé osoby a ich vymedzenie v národnej legislatíve. Príklad na závislé osoby – priame ekonomické prepojenie. Príklad na závislé osoby – nepriame ekonomické prepojenie. Príklad na závislé osoby – odvodené nepriame ekonomické prepojenie. Zahraničné závislé osoby. Medzinárodné hľadisko transakcií medzi zahraničnými závislými osobami. Princíp nezávislého vzťahu a povinnosti zahraničných závislých osôb.