K problematike nájomného bývania - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika bývania a spôsobu uspokojovania potreby bývať v Európskej únii a v Slovenskej republike. Bytová politika ako súbor spoločných cieľov stratégie EÚ proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu.