Statistical Analysis of Unemployed in regard to the Time Series Models and Prediction Accuracy for Future Periods - Andrejkovič, Marek
Modely prognóz na základe jednoduchej lineárnej regresie. Regresný model časových radov. Hodnotenie modelu indexom determinácie.