Vplyv weblogu na jazykovú zručnosť písanie - výsledky experimentálneho výskumu - Stradiotová, Eva, 1963-
Výsledky výskumu týkajúceho sa používania weblogu vo výučbe cudzích jazykov. Testoval a vyhodnocoval sa najúčinnejší spôsob používania weblogu ako nástroja na zlepšenie zručnosti písania.