Príspevok pre nezamestnaných mladých ľudí do 29 rokov - Jánošová, Veronika, 1953-
Nezamestnanosť mladých ľudí u nás i v EÚ je alarmujúca. Nový príspevok štátu na podporu vytvorenia pracovného miesta v prvom pravidelne platenom zamestnaní. Výška príspevku, doba poskytovania príspevku.