Trendy prekladateľskej činnosti v Európskej únii - Strelinger, Ján, 1964-
Súčasné fungovanie mechaniznov, ktoré sa podieľajú na prenose informácií v rámci jazykovej agendy v Európskej únii tak v oblasti prekladateľskej ako i tlmočníckej činnosti.