Cultural diplomacy in theory and practice of contemporary international relations - Pajtinka, Erik
História, charakteristika a príbuzné pojmy kultúrnej diplomacie. Verejná diplomacia, kultúrne vzťahy a kultúrna politika. Kultúrna diplomacia v praxi.