Ovplyvnenie výkonnosti podniku prostredníctvom nástrojov Business intelligence - Bednárová, Lucia
Systém nástrojov BI, po použití ktorých výsledné analýzy ovplyvňujú rozhodnutia riadiacich pracovníkov a v globále celkového riadenia podniku ovplyvňujú jeho celkovú výkonnosť.