Vplyv využívanie nástrojov Business intelligence na výkonnosť podnikov - Čarnický, Štefan
Vymedzenie postupu vytvárania systému BI v malých a stredných spoločnostiach a jeho jednotlivých fáz. Organizácie, ktoré dosahujú s BI najväčší úspech, prechádzajú vývojovou cestou, začínajúc základnými dátami a analytickými nástrojmi s postupným prechodom na čoraz sofistikovanejšie spôsobilosti, až kým sa BI nestane prirodzenou súčasťou ich podnikovej kultúry.