Problémy podnikov s vedením výberového rozhovoru - Gálik, Rudolf
Podceňovanie zložitosti výberového rozhovoru. Nerovnovážne postavenie manažéra a uchádzača počas rozhovoru. Rozhovory vedené personalistami a viackolové rozhovory. Chýbajúce štatistické vyhodnotenie procesov náboru a výberu. Obsadzovanie pozícií náboru a výberu začiatočníkmi.