Kvalita získavania, spracovania a distruibúcie informácií v znalostnej spoločnosti - Dugas, Jaroslav, 1967-
Kvalitná práca s informáciami, dátami a znalosťami je jednou z najdôležitejších konkurenčných výhod každej organizácie. Štandardne vyvinuté podnikové informačné systémy ako ERP, MIS, EIS a efektívne fungovanie organizácií. Informačné potreby a požiadavky akéhokoľvek účastníka siete.