Informatizácia ako faktror ovplyvnňujúci konkurenčnú stratégiu podniku – prípad očných optík na Slovensku - Hliboká, Lucia
Teoretické poznatky z oblasti strategického manažmentu s praxou a identifikácia v súčasnosti využívanej konkurenčnej stratégie v odvetví očných optík na Slovensku. Vplyv informatizácie ako faktora ovplyvňujúceho tvorbu podnikateľskej stratégie.