Implementácia BI v environmentálne zameraných podnikoch - Krištanová, Anna
Účelným nástrojom, ktorý umožňuje podniku systematický prístup k ochrane životného prostredia je zavedenie systému environmentálneho manažérstva v podobe implementácie súboru procesov, aplikácií a technológií, ktorých cieľom je účinne a účelne podporovať všetky riadiace aktivity v podniku.